Насладете се в оазис на удоволствието.

Уейв Резорт

Ваканционен комплекс Уейв Резорт е разположен на плажната ивица, на 5,5 км северно от гр. Поморие и на 15 минути път с кола от летище Бургас. Комплексът предлага изключително разнообразие от спортни и увеселителни съоръжения за ценителите на лукса и спокойната морска почивка.

Настаняване

Представете себе си в Рая, в Уейв Резорт, на брега на Черно море.

Вижте всички

Кулинарни изкушения

Впуснете се в Ултра Ол Инклузив пътешествие с кулинарни изкушения, приготвени от екип от професионални готвачи и представени по начин, който вдъхновява сетивата.

ВИЖ ВСИЧКО

W~SPA Уелнес & Медицински програми

Посветен на света на СПА, W~SPA предлага един по-различен подход към здравето и благосъстоянието. Уединени басейни, успокояващи терапии, W~SPA съоръжения, проектирани за едно несравнимо СПА изживяване.

ВИЖ ВСИЧКО

W~SPA Уелнес & Медицински програми

Концепцията W~SPA Wellness предлага комбинация от лечебни и естетически елементи за предотвратяване на болести, пречистване и пълно пречистване на тялото и ума. Широката гама от персонализирани програми предлага гъвкавост и насоки за възстановяване на баланса в живота и тялото.

ОПОЗНАЙТЕ НИ ПО-ДОБРЕ

Newsletter

Не пропускайте нищо от Wave Resort. Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нашите специални оферти и новини!

AWARDS AND RECOGNITION

We are proven to be excellent - see all of our recognitions here!