Нашата Философия

Местоположение

Уейв Резорт се намира 5,5км северно от град Поморие и на 2,5 км южно от град Ахелой. Районът е предпочитано място за онези, които търсят спокойна почивка край морето. Двете черноморски градчета са прочути със своите природни и културни забележителности. И до днес те пазят своята очарователна атмосфера и гостоприемство на местните жители. В близост са още Несебър и Созопол, известни с археологическите си находки и древна история. Наблизо е и курортът Слънчев бряг, който предлага денонощни забавления.

Районът е един от най-екологично устойчивите по българското Черноморие, с характерни за него чистота на въздуха, спокойствие и непокътната природа. В непосредствена близост се намира Поморийското езеро – естествена крайбрежна лагуна, използваща се за добив на сол и лечебна кал още от древността. Над езерото, което е обявено за защитена природна местност, минава Виа Понтика- една от големите въздушни магистрали на мигриращи птици от цяла Европа.

Климатът е изключително благоприятен. Лятото е прохладно. Средната юлска температура на водата е 23,6°С, a слънцегреенето достига до 2,360 часа годишно.

WAVE RESORT

Wave

Удобства & Факти

426 Стаи

1 Сграда(и)

7 Етажа

6 Асансьора

Подходящ за

Плаж · Бизнес · Семейна почивка · Почивка за възрастни · Почивка за двойки · Страничен изглед Море · Изглед Море · Събития · Уелнес

Паркинг: Безплатен паркинг (според наличността) в обособените зони за паркиране.

Домашни любимци Не се допускат домашни любимци

Стаи за инвалиди Да