Събития

В Wave Resot всеки ден е събитие. Тук забравяте за външния свят, за забързаното ежедневие и се отправяте на пътешествие, което ще освободи съзнанието Ви, за да отворите вратите на нови идеи, нови партньорства, нови успехи. Wave Resort е комплекс от ново поколение, в който Вие не мислите за нищо, защото за всичко вече е помислено.

Конферентният център на Wave Resort разполага с три зали, най-голямата от които е с капацитет до 450 души. Всички зали са подходящи за провеждане на фирмени събития, конференции, семинари, продуктови представяния и банкетни събития. Оборудването е модерно и съобразено с изискванията за конферентни зали.

ЗАЛА ЧЕРНО МОРЕ

Зала "Черно море" е основната и най-голяма зала, с капацитет до 450 души. Оборудвана е с мултимедиен проектор и екран, озвучаване и WLAN достъп. Възможностите на залата позволяват да се организира и live streaming на събитието на екраните в общите части, както и на телевизорите в стаите. Пространството пред зала "Черно море" е чудесно място за организиране на изложбени площи В близост до залата е Бистро Бар, където се организират кафе-паузите. Залата е шумоизолирана, климатизирана и разполага със сцена, което позволява успешното провеждане на гала-вечери и вечерни партита.

ЗАЛА ПОМОРИЕ

Изисканата зала "Поморие" е с капацитет до 50 души. Намира се на ниво Рецепция и има изход към терасата на Лоби бар, където участниците могат да отдъхнат на въздух и да зареждат сетивата с красивите гледки в комплекса. Залата е оборудвана с екран и мултимедия, Wi-Fi и озвучаване. Разполага с дневна светлина и климатизация. В залата има възможност да се организира кафе-пауза.

ЗАЛА АХЕЛОЙ

Залата "Ахелой" е малка зала за срещи до 15 човека. Оборудвана е с LED touch екран, съобразен с големината и концепцията на залата. Залата е климатизирана и предлага високоскоростен Wi-Fi.

ЕДНО МЯСТО, ХИЛЯДИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Откритите пространства около фонтаните на комплекса са подходящо място за провеждането на концерти и фирмени партита под нощното небе. На зелените площи и прекрасната плажна ивица се организират различни тийм-билдинг събития, йога-ритрийти и спортни активности, а плажният ни бар е едно нестандартно място за провеждане на вечерни събирания с лека музика и летни коктейли.

За повече информация и индивидуално изготвена оферта, пишете ни на marketing@waveresort.bg или позвънете на +359 88 591 9343.