Настаняване

Стая със страничен изглед море

36 кв.м.
3 Макс. гости
1 "King-size" легло

Елегантни и просторни, стаите със странична морска гледа имат площ от 36 кв.м и са подходящи за настаняване на двойки или семейства с едно или две деца. Разполагат с двойно легло king-size (180x200 см), единично легло (90x200 см), уютно обзаведен балкон с прекрасна гледка, открит дрешник, луксозна баня с изнесена мивка в общото пространство на стаята.

Виж повече

Премиум стая със страничен изглед море

44 кв.м.
3 Макс. гости
1 "King-size" легло

Модерни, просторни и елегантно обзаведени, Премиум стаите със странична морска гледка заемат площ от 44 кв.м и са разположени на първия етаж в хотела. Разполагат с двойно king-size легло (180/200 см), изискан кът за сядане с кушетка и фотьойл, баня с изнесена мивка в общото пространство на стаята и дрешник, внасящ допълнително удобство и функционалност. Високият таван, френските прозорци и просторната тераса с гледка към вътрешния двор гарантират лукс за ценители.

Виж повече

Стая с изглед море

36 кв.м.
3 Макс. гости
1 "King-size" легло

Елегантни и просторни, стаите с морска гледка имат площ от 36 кв.м и са подходящи за настаняване на двойки или семейства с едно или две деца. Разполагат с двойно легло king-size (180x200 см), единично легло (90x200 см), уютно обзаведен балкон с прекрасна гледка, открит дрешник, луксозна баня, с изнесена мивка в общото пространство на стаята.

Виж повече

Премиум стая с изглед море

48 кв.м.
3 Макс. гости
1 "King-size" легло

Премиум стаите с морска гледка на Wave Resort съчетават съвременен стил, пространство и лукс. Заемат площ от 48 кв.м и са разположени в централното крило на хотела. Разкриват зашеметяваща гледка към морето и вътрешния двор на комплекса. Всяка стая разполага с двойно легло 180/200 см, единично легло с размери 90/200 см, открит дрешник и луксозна баня с изнесена мивка в общото пространство на стаята. Дизайн, удобство и стил за ценители.

Виж повече

Signature стая с морска гледка

32 кв.м.
2 Макс. гости
1 "King-size" легло

Тези елегантни стаи са разположени в двете фронтални крила на хотела и са предпочитани от пътуващите двойки. В своите 36 кв.м площ, тези луксозни стаи разполагат с двойно king-size легло с размери 180/200 см и дизайнерска вана в близост до спалнята, от която се разкрива очарователна морска гледка. Просторните тераси с площ от 20 кв.м са обзаведени с мебели за релакс и допълват усещането за интимност и романтика.

Виж повече

Джуниър суит с изглед море

43 кв.м.
2 Макс. гости
1 "King-size" легло

Тези елегантни апартаменти в своите 43 кв.м площ предлагат допълнителен комфорт и уют, съчетани с пленителна морска гледка. Красиво обзаведени в съвременен стил, те са подходящи за семейства с две деца. Разполагат с двойно king-size легло (180/200 см), кът за отдих с две кушетки, открит дрешник и луксозна баня с изнесена мивка в общото пространство на стаята.  От панорамните прозорци и широката тераса се разкрива зашеметяваща гледка към Черно море и Поморийското езеро.

Виж повече

Фамилна стая с изглед море

48 кв.м.
4 Макс. гости
1 "King-size" легло
2 Единични легла

Фамилните стаи се състоят от две спални, свързани с междинна врата и предлагат удобство и комфорт при настаняване на семейства с две деца. В основната спалня има двойно легло с размери 180/200 см, а втората спалня разполага с две единични легла с размери 90/200 см. Слънчевата тераса на тези стаи е обзаведена с мебели за релакс и разкрива прекрасна  гледка към морето и вътрешния двор на комплекса.

Виж повече

Фамилна стая със страничен изглед море

59 кв.м.
4 Макс. гости
1 "King-size" легло
2 Единични легла

Фамилните стаи със страничен изглед море са с площ от 59 кв.м. Състоят се от две спални, свързани с междинна врата и предлагат удобство и комфорт при настаняване на семейства с две деца или три деца. В основната спалня се намира едно легло с размери 180/200 см, а втората спалня помещава две единични легла с размери 90/200 см. Всяка спалня разполага с отделен телевизор, баня и балкон. Слънчевата тераса на тези стаи разкрива прекрасна гледка вътрешния двор на комплекса и морето.

Виж повече

Мезонет с изглед море

95 кв.м.
5 Макс. гости
1 "King-size" легло
3 Единични легла

Тези просторни семейни апартаменти се състоят от две нива и са разположени върху площ от 95 кв.м, на пети и шести етаж. На първото ниво се намират единична спалня и баня, всекидневна с трапезария и тераса, от която се разкрива просторна панорама към морето и вътрешния двор на хотела. На второто ниво на апартамента са разположени спалня с легло с размери 180/200 см и спалня с две единични легла с размери 90/200 см, всяка от които разполага с отделна баня и тоалетна. Основната спалня има излаз към тераса с морска панорама. Мезонетите са подходящи за настаняване на до 5 възрастни и 1 дете.

Виж повече

Стая Лагуна с директен достъп до басейн

44 кв.м.
3 Макс. гости
1 "King-size" легло

Насладете се на рядката възможност да доплувате до своята тераса в тези луксозни стаи. Модерни, просторни и елегантно обзаведени, Стаи Лагуна разполагат с двойно king-size легло (180/200 см), кът за сядане с кушетка и фотьойл, баня с изнесена мивка в общото пространство на стаята и дрешник, внасящ допълнително удобство и функционалност. Високият таван, френските прозорци и просторната тераса с излаз към лагуна-басейни гарантират лукс за ценители.

*От съображения за сигурност, в тези стаи не се позволява настаняване на деца с възраст до 7 год.

Виж повече

Премиум Фамилни апартаменти с изглед море

55 кв.м.
5 Макс. гости
1 "King-size" легло
1 Единични легла

Тези елегантни стаи със своите 59 кв.м площ предлагат комфорт и уют, съчетани с пленителна гледка към пеещите фонтани и басейните. Красиво обзаведени в съвременен стил, Премиум Фамилни апартаментите са разположени на първия етаж и са подходящи за семейства с до три деца. Разполагат с една спалня с двойно легло с размери 180/200 см, просторна слънчева всекидневна с единично легло с размери 90/200 см, кът за отдих, две единични кушетки, открит дрешник и луксозна баня с изнесена мивка в общото пространство на стаята. От просторната тераса, на която са разположени комфортни мебели за почивка, се разкрива вълнуваща гледка към морето и басейните на комплекса.

Виж повече