Настаняване

Дизайн на стаите

Дизайнът на стаите е модерен и изтънчен, съчетаващ отворени пространства и чистота на линиите. Меките тонове и естествените материали създават неповторимо усещане за докосване до природата. 

Баните са с изнесени мивки в общото пространство на стаята и отделен душ, за истинско Спа изживяване. Откритият дрешник внася допълнително функционалност и възможност за удобно съхранение на вещи. Настаняване

Wave

Стая със странично морска гледка

36-36 площ кв.м.
Мини-бар
Балкон

Елегантни и просторни, стаите със странично морска гледа имат площ от 36 м2 и са подходящи за настаняване на двойки или семейства с едно или две деца. Разполагат с двойно легло king-size (180x200 см), единично легло (90x200 см), уютно обзаведен балкон с прекрасна гледка, открит дрешник, луксозна баня, с изнесена мивка в общото пространство на стаята.

Прочети повече

Премиум стая със странично морска гледка

44-44 площ кв.м.
Мини-бар
Балкон

Модерни, просторни и елегантно обзаведени, Премиум стаите със странично морска гледка заемат площ от 44 м2 и са разположени на първия етаж в хотела. Разполагат с двойно king-size легло (180/200 см), изискан кът за сядане с кушетка и фотьойл, баня с изнесена мивка в общото пространство на стаята и дрешник, внасящ допълнително удобство и функционалност. Високият таван, прозорците от тавана до пода и просторната тераса с гледка към вътрешния двор гарантират лукс за ценители.

Прочети повече

Морски стаи

36-36 площ кв.м.
Мини-бар
Балкон

Елегантни и просторни, стаите с морска гледа имат площ от 36 м2 и са подходящи за настаняване на двойки или семейства с едно или две деца. Разполагат с двойно легло king-size (180x200 см), единично легло (90x200 см), уютно обзаведен балкон с прекрасна гледка, открит дрешник, луксозна баня, с изнесена мивка в общото пространство на стаята.

Прочети повече

Премиум Морски стаи

48-48 площ кв.м.
Мини-бар
Море Изглед

Премиум Морските стаи на Wave Resort съчетават съвременен стил, пространство и лукс. Заемат площ от 48 м2 и са разположени в централното крило на хотела. Разкриват зашеметяваща гледка към морето и вътрешния двор на комплекса. Всяка стая разполага с двойно легло 180/200 см, единично легло с размери 90/200 см, открит дрешник и луксозна баня с изнесена мивка в общото пространство на стаята. Дизайн, удобство и стил за ценители.

Прочети повече

Signature Морски стаи

32-35 площ кв.м.
Мини-бар
Балкон

Тези морски стаи са разположени в двете фронтални крила на хотела и са предпочитани от пътуващите двойки. В своите 36 м2 площ, тези луксозни стаи разполагат с двойно king-size легло с размери 180/200 см и дизайнерска вана в близост до спалнята, от която се разкрива очарователна морска гледка. Просторните тераси с площ от близо 20 м2 са обзаведени с мебели за релакс и допълват усещането за интимност и романтика.

Прочети повече

Джуниър суит с морска гледка

43-45 площ кв.м.
Мини-бар
Море Изглед

Тези елегантни суити в своите 43 м2 площ предлагат допълнителен комфорт и уют, съчетани с пленителна морска гледка. Красиво обзаведени в съвременен стил, Джуниър суитите са подходящи за семейства с две деца. Разполагат с двойно king-size легло (180/200 см), кът за отдих с две кушетки, открит дрешник и луксозна баня с изнесена мивка в общото пространство на стаята.  От панорамните прозорци и широката тераса се разкрива зашеметяваща гледка към Черно море и Поморийското езеро.

Прочети повече

Фамилни стаи

48-48 площ кв.м.
Мини-бар
Море Изглед

Фамилните стаи се състоят от две спални, свързани с междинна врата и предлагат удобство и комфорт при настаняване на семейства с две деца. В основната спалня се намира едно легло с размери 180/200 см, а втората спалня помещава две единични легла с размери 90/200 см. Слънчевата тераса на тези стаи е обзаведена с мебели за релакс и разкрива прекрасна  гледка към морето и вътрешния двор на комплекса.

Прочети повече

Фамилна стая със странично морска гледка

59-59 площ кв.м.
Мини-бар
Балкон

Фамилните стаи със странично морска гледка са с площ от 59 м2 и се състоят от две спални, свързани с междинна врата и предлагат удобство и комфорт при настаняване на семейства с две деца или три деца. В основната спалня се намира едно легло с размери 180/200 см, а втората спалня помещава две единични легла с размери 90/200 см. Всяка спалня разполага с отделен телевизор, баня и балкон. Слънчевата тераса на тези стаи разкрива прекрасна гледка вътрешния двор на комплекса и морето.

Прочети повече

Мезонет с морска гледка

95-112 площ кв.м.
Мини-бар
Море Изглед

Тези просторни семейни апартаменти се състоят от две нива и са разположени върху площ от 95 м2, на пети и шести етаж. На първото ниво се намират единична спалня и баня, всекидневна с трапезария и тераса, от която се разкрива просторна панорама към морето и вътрешния двор на хотела. На второто ниво на апартамента са разположени спалня с легло с размери 180/200 см и спалня с две единични легла с размери 90/200 см, всяка от които разполага с отделна баня и тоалетна. Основната спалня има излаз към тераса с морска панорама. Мезонетите са подходящи за настаняване на до 5 възрастни и 1 дете.

Прочети повече

Лагунна стая с директен достъп до басейн

44-46 площ кв.м.
Мини-бар
Море и Парк Изглед

Насладете се на рядката възможност да доплувате до своята тераса в тези луксозни стаи. Модерни, просторни и елегантно обзаведени, Лагунните стаи разполагат с двойно king-size легло (180/200 см), кът за сядане с кушетка и фотьойл, баня с изнесена мивка в общото пространство на стаята и дрешник, внасящ допълнително удобство и функционалност. Високият таван, прозорците от тавана до пода и просторната тераса с излаз към лагунните басейни гарантират лукс за ценители.

Прочети повече

Премиум суит

55-59 площ кв.м.
Мини-бар
Климатизация

Тези елегантни суити в своите 59 м2 площ предлагат комфорт и уют, съчетани с пленителна гледка към пеещите фонтани и басейните. Красиво обзаведени в съвременен стил, едноспалните Премиум суити са разположени на първия етаж и са подходящи за семейства с до три деца. Разполагат със спалня с двойно легло с размери 180/200 см, просторна слънчева всекидневна с единично легло с размери 90/200 см, кът за отдих, две единични кушетки, открит дрешник и луксозна баня с изнесена мивка в общото пространство на стаята. От просторната тераса, на която са разположени комфортни мебели за почивка, се разкрива зашеметяваща гледка към общите части на комплекса.

Прочети повече