W~SPA МЕДИЦИНСКИ ПРОГРАМИ

ОПОРНО-ДВИГАТЕЛЕН АПАРАТ

ПРОФИЛАКТИКА И РЕХАБИЛИТАЦИЯ на дегенеративни ставни заболявания на опорно-двигателния апарат.

ПРЕДНАЗНАЧЕНА Е ЗА деца и възрастни с посттравматични заболявания - следфрактурни състояния, следоперативни състояния, изкълчвания, навяхвания, тендинити, тендовагинити, миозити и др., гръбначни изкривявания.

ЕФЕКТ...

НЕРВНА СИСТЕМА

ПРОГРАМАТА е предназначена за възрастни след прекаран инсулт и посттравматични заболявания на централната нервна система. Подходяща е за профилактика и рехабилитация на заболявания на междупрешленните дискове, радикулити и плексити при възрастни.

ЕФЕКТ ОТ ПРОГРАМАТА

Увеличаване на двигателната активност, подобряване правилността н...

РЕКРЕАЦИОННА (ВЪЗСТАНОВИТЕЛНА)

ПРОГРАМАТА е насочена към деца и възрастни с астма, хронични неспецифични белодробни заболявания, състояния след белодробни резекции, както и хронични хреми, фарингити, синузити, ринити. За гости след прекарани тежки стресови състояния след физическа и умствена преумора. Имунен пробив и обостряния на кожни заболявания.

ЕФЕКТ ОТ ПРОГРАМА...

СЛЕД ПРЕКАРАНА COVID-19 ИНФЕКЦИЯ

ПРОГРАМАТА е pа преболедувалите симптомно и безсимптомно – COVID- 19 ИНФЕКЦИЯ, с провокирани съпътстващи или хронични заболявания.

ЕФЕКТ ОТ ПРОГРАМАТА

Подобряване общото състояние на организма. Повишаване на имунитета и подвижността. Кожни и дихателни подобрения.

ЛЕЧЕНИЕ И ПРОФИЛАКТИКА НА:

ЦЕНОРАЗПИС MЕДИЦИНСКИ ПРОЦЕДУРИ

Ваканционен комплекс Wave Resort събира енергийността на магнетичния черен плажен пясък, лечебните свойства на солените води на Поморийското лиманно езеро и природната инхалационна терапия с йодни пари. Възползвайки се от естествената лечебница и оборудвани с апаратура, в Медикъл СПА центъра сме създали възстановителни програми за заболявания...

Научете повече